Gyakran ismételt kérdések

augusztus 26.

Kapok-e oklevelet vagy elismervényt, hogy elvégeztem a kurzust?
Nem. Mivel ez nem egy hivatalos SAP képzés vagy más szakképesítést adó kurzus, ezért hiteles oklevelet sem tudunk adni. Amit viszont igen, az a tudás, ami egy állásinterjún magabiztosságot fog adni Neked.

Hivatalos SAP képzéshez látogass el az SAP Oktatás oldalra vagy keresd fel valamelyik hivatalos SAP Partnert.

Hogyan tudok fizetni?
Fizetni csak banki utalással tudsz, bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség.

Kapok-e számlát?
Természetesen igen. Rendszerünk elektronikus számlát állít ki automatikusan a fizetés után.

Mire van szükségem, hogy részt tudjak venni az oktatáson?
Egy számítógépre mindenképpen, hogy kényelmesen elérd a tananyagod. Továbbá szükséged lesz egy Google fiókra (gmail-es email-cím), hogy a videókat biztosan elérd illetve egy bankkszámlára az utaláshoz.

Lesz-e SAP hozzáférésem a saját számítógépemen?
Van rá lehetőséged, de ez a Te döntésed, hogy szeretnél-e. Az SAP GUI-t le kell töltened és fel kell telepítened a számítógépedre, erről külön leírást küldünk neked. Az SAP hozzáférést a saját számítógépedre maga a tanfolyam nem biztosítja, de segítünk, hogyan tudod azt gyorsan és egyszerűen megigényelni.

Ezt az oktatást az SAP Hungary tartja-e?
Nem. Péter, az oktató SAP tanácsadással és oktatással foglalkozik, de nem az SAP Hungary Kft. alkalmazottja. Tőlünk függetlenül, természetesen az SAP Hungary is kínál Finance és Controlling képzéseket.

Kell-e valamit csinálnom az oktatás után?
Igen, a tanfolyam után meg fogunk kérni, hogy tölts ki egy kérdőívet, ami segít nekünk még jobban az igényekre szabni a tananyagot.

Hol lesz az oktatás?
Az oktatás online formában történik, tehát videóanyagokat, MS Powerpoint diasorokat és feladatgyűjteményt fogunk rendelkezésedre bocsátani. A fórumon vagy közvetlen email-en keresztül bármikor eléred az oktatót.